Pretraga Oglasa

Baner
Baner

Online

Imamo 180 gostiju na mreži
 
Pomoc za korisnike


PROMOVISANJE VASEG OGLASA

Promovisanjem oglasa postizete da vas oglas ostane na prvoj strani i sija plavom bojom, osim toga vas oglas ce biti na prvoj strani i u kategoriji u kojoj se nalazi, samim tim povecavate mogucnost za brzu realizaciju vaseg oglasa. Za detaljne informacije kako da promovisete vas oglas kontaktirajte nas, iz menija izaberi kontakt u polje "unesite vasu poruku" postavite pitanje kako da promovisem svoj oglas, u roku od 24h kontaktiracemo vas. Vas www.kupujlako.com

1. REGISTRACIJA

Na pocetnoj strani kliknite na opciju napravi nalog ili iz menija izaberite Registruj se, popunite sva polja i nakon toga kliknite na tatster registruj se. Sada se mozete prijaviti na sajt tako sto u polju korisnicko ime kucate vase korisnicko ime koje ste odabrali pri registraciji, u polju lozinka kucate vasu lozinku koju ste takodje odabrali pri registraciji, nakon toga na taster prijava, samim tim ste se uspesno prijavili na sajt i mozete poceti sa besplatno dodavanje vasih oglasa.

2. DODAVANJE OGLASA

Iz menija odaberite dodaj oglas popunite sva potrebna polja dodajte slike (najvise tri slike) i kliknite na taster sacuvaj. Posle kraceg vremena pojavice se obavestenje oglas uspesno dodat. Mozete postaviti potpuno besplatno koliko hocete oglasa 24h dnevno nema ogranicenja samo ne smete postavljati iste oglase u istim i razlicitim kategorijama, pogledaj pravila i uslove sajta www.kupujlako.com.

3. IZMENA OGLASA

Vas oglas mozete izmeniti u svakom trenutnku prijavite se na vas nalog, iz menija izaberite opciju moji oglasi u koloni izmena za svaki oglas posebno postoji strelica ">>" kliknite na strelicu i mozete poceti sa izmenom vaseg oglasa, nakon izmene idete na taster sacuvaj i vas oglas ce biti uspesno izmenjen.

4. OBNAVLJANJE OGLASA

Svaki oglas na sajtu www.kupujlako.com traje 150 dana od dana postaljanja, nakon toga se deaktivira ali se ne brise odmah, pet dana pre isteka vaseg oglasa dobicete email koji vas obavestava da vas oglas uskoro istice. Ukoliko zelite da obnovite svoj oglas prijavite se na vas nalog, iz menija izaberite opciju moji oglasi u koloni obnovi za svaki oglas posebno postoji strelica ">>" kliknite na strelicu i vas oglas ce biti obnovljen jos 150 dana od dana obnavljanja, ne morate cekati deaktiviranje oglasa vas oglas mozete obnoviti kada hocete 24h dnevno.

5. BRISANJE OGLASA

Vas oglas mozete izbrisati u svakom trenutku i pre isteka oglasa, prijavite se na vas nalog, izaberite opciju moji oglasi u koloni brisi za svaki oglas posebno postoji taster "Brisi" kliknite na taster i vas oglas ce biti uspesno obrisan sa sajta www.kupujlako.com.

6. UBRZAJTE DODAVANJE VASIH OGLASA

Da najbrze dodate vas oglas, smanjite slike oglasa dimenzije: 640x480 pre dodavanja i vas oglas ce biti postavljen mnogo brze.

7. ZA DODATNE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS

Svi korisnici nas mogu kontaktirati tako sto iz menija izaberete opciju kontakt nakon toga popunite sva potrebna polja i kliknete na taster posalji.